Loading

Pridobitev leasinga

V našem podjetju za vas uredimo tudi financiranje v obliki leasinga! Z našo pomočjo boste lahko uresničili vaše želje po novem jeklenem konjičku! V nadaljevanju si lahko preberete ključne lastnosti leasing financiranja nakupa avtomobila. 

S finančnim leasingom dobite možnost, da na dolgi rok postanete lastnik vozila. V tem primeru namreč leasing hiša vaše izbrano vozilo sama kupi vozilo na svoje ime in vam ga preda v uporabo, dokler ne odplačate vrednosti vozila. Gre za izredno enostavno in posledično zelo privlačno alternativo kreditnemu financiranju, zlasti iz stroškovnega vidika. Pri leasingu namreč zavarovanje terjatve ni potrebno, kar pomeni, da tu ni stroškov, ki pogosto nastanejo v postopku sklenitve kredita.

Sodelujemo z naslednjima leasing hišama:

  • Summit leasing
  • GB leasing

V našem podjetju izvajamo zgolj individualno obravnavo, zato nas kontaktirajte za povsem neobvezujočo in individualno leasing financiranje po meri! Leasing vam uredimo v rekordno kratkem času, financiranje pa v celoti prilagodimo vašim željam. 

Kot polog pri leasingu vzamemo tudi vaš avto, v določenih primerih pa lahko uredimo tudi leasing financiranje brez pologa!

Glavne značilnosti

  • Lastnik avtomobila je leasing hiša, uporabnik pa ste vi
  • Na leasing lahko financirate tudi do 90 % vrednosti vozila
  • Kasko zavarovanje ni vedno obvezno. Odvisno od vrste leasinga.
  • Leasing ne vpliva na vaše socialne transferje
  • Financiranje v obliki leasinga lahko poplačate tudi predčasno in vozilo prodate ali postanete edini lastnik 

Za ureditev leasing financiranja potrebujemo osebni dokument, zadnje 3 plačilne liste, zadnje 3 bančne izpiske in pogodbo o zaposlitvi, za tujce pa še vizo in potrdilo o bivanju.

Kontaktirajte nas za individualno ponudbo